About the shared apartments

- Fordele ved feriebolig på delebasis:  

Som ejer af feriebolig på delebasis  på Østersø Færgegård har man en række fordele som fx:

  • Økonomisk overkommelig ferieform
  • Østersø Færgegård har en særdeles attraktiv og unik beliggenhed
  • Sikkerhed for ferieophold hvert år i samme lejlighed og uge
  • Ferie fra første til sidste time – alt er ordnet på forhånd for at give et optimalt ophold på Østersø Færgegård
  • Fuld dispositionsret over ferielejligheden i de uger man har købt
  • Andele i lejligheder på Østersø Færgegård købes på skøde.
  • Som ejer på Østersø Færgegård kan man benytte ugerne selv, udleje dem, låne dem ud eller benytte bytteordninger bl.a. via verdens største bytteorganisation RCI eller DAE / 7ACROSS, hvis man melder sig ind.
  • Mulighed for bytte gennem RCI og DAE / 7ACROSS, hvis man er medlem
  • Mulighed for at melde sig ind i en bytteorganisation (de fleste feriesteder har samarbejde med DAE / 7ACROSS og/eller RCI)

RCI  – www.rci.com

DAE / 7ACROSS  – www.7across.com

Delt ferieejerskab– Hvad er det?

Som ejer holder man ferie fra dag 1 i særdeles velindrettede lejligheder, og man slipper for besvær med vedligehold, tilsyn, græsslåning og alt det kedelige.

Man køber kun den ferietid, som man har brug for, og ferieformen er derfor et fantastisk alternativ til både sommerhus og charterferie. Populært kan man sige, at når man har købt sin andel i ferieboligen har man betalt sine fremtidige ferier i nutids kroner.

Når man kommer til sin feriebolig er den ren og klargjort, og ferien kan starte med det samme. Selv slutrengøringen kan man rejse fra. Foreningen tager sig af drift, administration, rengøring og al ud- og indvendig vedligeholdelse.

Som ejer har man den fulde dispositionsret over ferieboligen i den eller de uger, man har købt. Man kan benytte den selv, låne den ud, leje den ud, anvende foreningens bytteordning eller man kan vælge at melde sig ind i en bytteorganisation, som giver mulighed for at benytte en anden feriebolig et andet sted i Verden og på et andet tidspunkt.

I EU-landene er købere godt sikret, når gældende lovgivning overholdes. Vi anbefaler, at købere gør sig bekendt med lovgivningen, som bl.a. indeholder en lovpligtig fortrydelsesperiode på 14 dage. Denne periode forlænges med hhv. 1,2 eller 3 måneder, dersom de oplysninger og bilag, der er nævnt i loven, ikke er udleveret.

(https://www.retsinformation.dk/FORMS/r0710.aspx?id=135849)